Seneste nyt, Presse, Podcast & Inspiration…

KOM TIL FOREDRAG 21.marts 

“Gennem min egen barnløse historie, vil jeg beskrive rejsen og mødet med den asfalterede landevej af normer, hvor der ikke var plads til mig. Jeg vil udfordre normer og fortælle om sundhedsvæsenet, fertilitetsklinikker og mit syn på deres rolle og ansvar. Jeg vil berette om skam, misundelse, sorg og nogle af de mange følelser, som er en del af de barnløses rejse”. 

Læs mere om foredraget og tilmeld dig via dette link.

Mikrofonholder på Radio 24/7, interview

01.11. 2018 interviewede jeg coach og stifter af Mindjuice Academy Pernille W. Lauritsen om ufrivillig barnløshed og livsformål i radioprogrammet Mikrofonholder på Radio 24/7. Hør programmet her.

ALT.dk Danmarks største livsstilssite, interview

https://www.alt.dk/boern/permanent-ufrivillig-barnloes-abelone-maatte-opgive-at-blive-mor

Artikel i 'Kimen' Landsforeningen for Ufrivilligt barnløses medlemsblad.

“Hørte dig i Mikrofonholder i går. Det gjorde du altså virkelig godt. Super interessante perspektiver…Du er mega inspirerende i din måde at ‘finde ny vej’.” Eva Holm, journalist.

Et andet liv – en podcast om ufrivillig barnløshed

Vi er sat i verden for at forplante os. Hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er det et faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret? Jeg, Abelone Tholstrup Stein er selv indehaver af titlen permanent ufrivillig barnløs. Mit ønske er at bryde tabu og få sat fokus på, at der er et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg interviewer eksperter, professionelle, rollemodeller og måske dig? 

#1 Samtale med Ditte om valget mellem en sidste fertilitetsbehandling eller at give slip...

#4 Samtale med scenograf og produktionsdesigner på film & tv, Liselotte Justesen, om et liv uden børn.

#2 Samtale med psykolog og psykoanalytiker Judy Gammelgaard. Tankevækkende og interessante input til den ufrivilligt barnløse.

#5 Samtale med selvstændig coach og facilitator, Lykke Rix, om blandt andet sorg og ensomhed samt konkrete redskaber til at tackle dem.

#3 Interview med Neurocoach Michael Kjærsgaard om blandt andet, simple teknikker til styring af kemien i nervesystemet og dermed dine følelser...

Gå på opdagelse i avis- og forskningsartikler, magasiner, blogs, TED talks, podcasts, Youtube film…

Det har givet mig en bredere forståelse og en større indsigt at dykke ned i andres perspektiver og indsigter om det barnløse liv, og derigennem styrket min platform af accept og erkendelse. Med håb om, at disse links vil kunne inspirere dig! Jeg er ikke nødvendigvis enig i alt, hvad jeg linker til, men synes at alt her, kan bidrage med interessante vinkler og inspiration. God fornøjelse!

Forskningsartikler

Ufrivillig barnløs 60+
Fertilitetsbehandlingens indflydelse på par
De psykosociale følger af fertilitetsbehandling
Kompetenceudvikling med fokus på ufrivillig barnløshed - Ét årig uddannelse

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!