Vil du bidrage?

Bidrage til den digitale platform Et andet liv, og arbejdet for den permanent ufrivilligt barnløse mand og kvinde?

Jeg har brug for dig! 

Som mange af jer måske ved, så har jeg det sidste år arbejdet hårdt for at etablere de velgørende fond Videnscentret Fertility Care.

Hvorfor en ny fond? 

I Danmark er vi stærke og dygtige på det medicinske og tekniske omkring barnløshed, men har til trods for ufrivillig barnløsheds udbredelse* stort set ingen kvalificeret landsdækkende fokus på de menneskelige konsekvenser af ufrivillig barnløshed. Videnscentret Fertility Care er opstået på baggrund af dette behov. Vi arbejder på tværs af private og offentlige organisationer og på tværs af fagprofessionelle med et ønske omat styrke fertilitetsområdet, og vigtigst af alt, sikre et sammenhængende forløb for den enkelte barnløse, hvor der ikke kun fokuseres på medicinsk behandling men på det hele menneske. Vi fokuserer på den enkelte barnløse både før, under og efter fertilitetsbehandling. Vores ypperste opgave er at klæde den enkelte ufrivilligt barnløse på til at mestre fertilitetsrejsen: Hjælp til selvhjælp.

Permanent ufrivilligt barnløse!

Mit håb er at arbejdet i Fertility Care, kan hjælpe den permanent ufrivilligt barnløse, til at mestre sit livsvilkår bedst muligt. Udover gratis viden og rådgivning, arbejder fonden for et paradigmeskift af normer, kultur og sprog inden
for ufrivillig barnløshed, så nye fortællinger og rollemodeller kan træde frem.

Vil du bidrage i ‘Et andet liv’?

Arbejdet i Fertility Care har betydet, at mit ulønnede virke i ‘Et andet liv’ har været kraftigt nedskaleret. Det gode er, at arbejdet i fonden er begyndt at bære frugt og derfor fortsætter mit virke der. Jeg har derfor brug for hjælp til arbejdet med ‘Et andet liv’.

Har du lyst til at bidrage med alt fra tekster, videoer, grafik, spændende links til relevante artikler, bøger, etc. og måske enda podcast, så lad mig høre fra dig? Måske er du en SoMe-haj og har lyst til at bidrage til den lukkede gruppe, eller andetsteds. Jeg kan ikke give dig penge for dit bidrag, men jeg håber, at inspirations-bidraget til din medsøster & -bror er løn i sig selv. ‘Et andet liv’ er platform for den mand og kvinde, som ikke er blevet forældre, selvom ønsket var der.

Ser frem til at høre fra dig på abelone@etandetliv.dk

Kærlig hilsen
Abelone

* I Danmark er ufrivillig barnløshed den hyppigste sygdom blandt kvinder og par i aldersgruppen 25-44 år. Den overgår hyppigheden af andre kroniske sygdomme som diabetes, kræft, psykiske sygdomme og hjertekarsygdomme. Hvert 10. barn i Danmark kommer til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Hver 5. mand bliver ikke far og hver 8. kvinde får ikke børn eller det antal børn, hun drømte om. Cirka 2 % vælger børn fra.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!