Individuelle sessioner & foredrag 

Du er utrolig vedkommende, oplysende, ærlige, kærlige (uden at blive navlepillende og medlidenhedsfyldte). Det har betydet, at jeg har fået mod på at livet kan blive godt og kærlighedsfyldt, også uden børn. TAK! 

Individuel session – Walk & Talk 

Individuel session med mig som mentor For dig der vil foretrække den enkle, nære og fortrolige samtale mellem blot to mennesker.

Det er en ekstrem ensom rejse at være permanent ufrivillig barnløs, hvorfor dialog er afgørende for forståelse og accept af et liv uden egne børn. Skam, skyld, vrede og sorg er nogle af de følelser du kan opleve. Følelser der går igen hos rigtig mange, så jeg kan forsikre dig om, at du er ikke alene.

Jeg kan hjælpe dig med at komme videre i livet, som ligesindet og som mentor. Hjælpe med accept og hjælpe med at vise vej, finde din vej videre i livet, hvor mening og kærlighed er afgørende fundamenter i det videre færd.

Der er ingen kriterier for, hvor lang tid, at du har levet med vished og erkendelse af din permanent ufrivillige barnløshed. Måske du stadig hår et håb om at blive mor, men har brug for sparring til en voksende erkendelse af, at det måske ikke skal lykkes. Samtalen kan foregå i neutrale og rolige rammer, eller under en gåtur i skoven. Bor vi langt fra hinanden, kan vi også mødes online.

 • Jeg henvender mig til dig, som ønsker at tage kampen op, komme videre, gribe livet med et livsvilkår ved sin side.
 • Jeg henvender mig til dig, som har brug for én at spejle sine følelser i.
 • Jeg henvender mig til dig, som ikke vil nøjes med et liv på sidelinjen.
 • Jeg henvender mig til dig, der har været i fertilitetsbehandling.
 • Jeg henvender mit til dig, der er stolt og stærk udadtil, men sårbar indeni.
 • Jeg henvender mig til dig, der ikke ved, hvor du skal starte, hvad du skal gribe i.
‘Walk & Talk’ 750 kr. for én time eller 1000 kr. for 1 1/2 time (ex. moms).

Book en tid kontakt@etandetliv.dk eller 2423 5514

“Jeg fik lettet mit hjerte. Det var befriende, at møde ligesindet og tale om livet uden børn, om sorgen, ensomheden, meningsløsheden og ikke mindst blive bekræftet i, at jeg er ok, selv om jeg ikke har fået børn. Jeg har også noget at bidrage med. Jeg følte mig set og hørt for første gang i meget lang tid. Det har også givet mig en større tro på, at turde tale om det der er svært og sårbart.” Charlotte 

Foredrag 

Er du enkelt person, organisation, forening eller virksomhed – lille som stor – giv mig et kald!

Gennem min egen barnløse historie, vil jeg beskrive rejsen og mødet med den asfalterede landevej af normer, hvor der ikke var plads til mig – men hvordan jeg alligevel fandt en vej. Jeg vil udfordre normer og fortælle om sundhedsvæsenet, fertilitetsklinikker og mit syn på deres rolle og ansvar, samt hvad jeg tænker, der dér skal til, for fremover at få den enkelt mand og kvinde mere ‘hele’ igennem fertilitetsbehandlingerne. Jeg vil berette om skam, misundelse, sorg og nogle af de mange følelser, som er en del af de barnløses rejse. Vigtigst af alt, vil jeg fortælle om, hvad der skal til for at komme videre, når det man troede var meningen med livet ikke er muligt længere. Jeg vil vise, at der er en anden vej til et meningsfuldt liv, hvis barnet i favnen ikke lykkes. 

Priser fra 5.500 kr. ex. moms

Kontakt for nærmere information: kontakt@etandetliv.dk eller 2423 5514 

“Tak – for det fremragende du kom med og ville dele dine erfaringer, holdninger, viden og mission. Enkelt, modigt og utrolig troværdigt! Du har manglet alle årene, jeg har arbejdet i dette felt.” Citat psykolog og jordemoder 

 

Mentor med mening

Jeg tilbyder at skabe et trygt rum, hvor du kan dele din barnløse historie og erfaringer fra rejsen, Et rum, hvor vi kan tale om alt fra tab, håb, skam, familie, venner, fremtiden og hvor jeg kan præsentere dig for essentielle redskaber til dit videre færd mod accept og anerkendelse.

I min bagage har jeg 20 års erfaring i at skabe gode, inspirerende og trygge rammer for dialog, både for den enkelte, som for grupper. Jeg henter inspiration fra mine mange år med ledelse, men også min erfaring som mentor, hvor rollen er en kombination af coaching og egen erfaring. I egen erfaring ligger også flere års egen terapi, som har givet mig en indsigt og forståelse for krop og psyke under pres og udvikling.

Jeg har på egen krop og sind erfaret den barnløse rejse. Jeg har været i fertilitetsbehandling og lever nu et meningsfuldt liv uden egne børn. Siden 2014 har tilegnet mig stor viden indenfor området. Dertil ligger et bankende hjerte for at hjælpe og gøre en forskel for den enkelte.

Her et udpluk af mulige udfordringer og overvejelser, der kan møde den permanent ufrivilligt barnløse.

 • Kan man skabe sig et eftermæle uden børn?
 • Er det skamfuldt ikke at kunne få børn, og mister man status af ikke at kunne få børn?
 • “Vi er sat i verden for at forplante os” og “børn er meningen med livet”. Hvad gør disse udsagn ved den barnløse?
 • Hvilken betydning har det for os barnløse, at vi ikke naturligt “skifter” generation fra barn til voksen?
 • Er det okay at være jaloux og misundelig på sin omverden, når de andre får børn?
 • Barnløshed kan føre til social isolation. Er det okay?
 • Hvordan håndterer man det, når venner får børnebørn, og sorgen rammer igen?

VIL DU BOOKE EN TID? 

Brug kontaktformularen til forespørgsel om næste workshop, en individuel session eller et foredrag.

Ser frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen Abelone

11 + 1 =