Workshop, individuelle sessioner og foredrag 

Workshoppen gav mig et frirum til at spejle mig i ligesindede. Det gav mig et rum til at fortælle min historie og de tanker og følelser der følger i situationen, uden af føle at jeg skulle forklare mig eller forsvare mig, fordi alle kvinder inderst inde vidste hvad jeg mente.” Ditte 

 

“Hvor er det dejligt at møde ligesindede. Et meget varmt, rørende og givende foredrag om barnløshed af Abelone Tholstrup Stein ❤️” Lena 

 

“Efter dit foredrag er jeg faktisk begyndt at overveje at være mere åben omkring min situation og fortælle det til de nærmeste i familien, så det netop ikke føles så tabu agtigt.” Anonym 

 

 

FOREDRAG, SAMARBEJDE, WORKSHOP, …

Er du enkelt person, organisation, forening eller virksomhed. Giv mig et kald, hvis det kunne være interessant, at jeg kommer ud og fortæller om det at være permanent ufrivillig barnløs og arbejdet med ‘Et andet liv’. Kontakt for nærmere information: kontakt@etandetliv.dk eller 2423 5514 

Workshops & Individuel samtale

Jeg tilbyder workshoppen individuelle sessioner og workshoppen døgnbooster

Individuel samtale For dig der vil foretrække den enkle, nære og fortrolige samtale mellem blot to mennesker. Måske du stadig har et håb om at blive mor, men har brug for sparring til en voksende erkendelse af, at det måske ikke skal lykkes.

Døgnboosteren er ét døgn med samtale og inspiration med ligesindede. Et rum, hvor du kan dele din barnløse historie og erfaringer fra rejsen og et rum, hvor vi kan tale om tab, håb, skam, familie, venner, fremtiden og lade os inspirere af hinanden til et meningsfuldt liv.

 

Individuelle samtaler

Jeg tilbyder også individuelle samtaler. For dig der vil foretrække den enkle, nære og fortrolige samtale mellem blot to mennesker. Der er som sagt ingen kriterier for, hvor lang tid, at du har levet med vished og erkendelse af din permanent ufrivillige barnløshed. Måske du stadig hår et håb om at blive mor, men har brug for sparring til en voksende erkendelse af, at det måske ikke skal lykkes. Samtalen kan foregå i neutrale og rolige rammer, eller under en gåtur i skoven. Bor vi langt fra hinanden, kan vi også mødes online.

1000 kr. for en time. eller 1300 kr. for halvanden time. Kontakt mig for en tid.

Døgnbooster

Døgnboosteren bliver ét døgn med samtale og inspiration med ligesindede. Et rum, hvor du kan dele din barnløse historie og erfaringer fra rejsen og et rum, hvor vi kan tale om tab, håb, skam, familie, venner, fremtiden og lade os inspirere af hinanden til et meningsfuldt liv.

Der er ingen kriterier for, hvor lang tid du har levet med vished og erkendelse af din permanent ufrivillige barnløshed, og hvad årsagen er. Alle er velkomne!

Jeg faciliterer døgnet med rammer og indhold. Herunder øvelser i plenum og mindre grupper og individuelt.

Minimum deltagerantal er 6 og maks er 8.

Pris 4.200 kr. inkl. overnatning og forplejning

Foreløbigt planlagte ‘Døgn booster’ datoer:

03.-04. jun. Sølballegaard på Mols ved Århus. Kontakt mig for TILMELDING og nærmere information. 
06.-07. jun. Sølballegaard på Mols ved Århus. Kontakt mig for TILMELDING og nærmere information.
27.-28. sep. Sølballegaard på Mols ved Århus. Kontakt mig for TILMELDING og nærmere information.

Jeg ønsker at udbrede Et andet liv’s Døgn Booster i hele landet. Lad mig høre fra dig, hvis vi skal sætte et arrangement op i nærheden af dig!

“Jeg fik lettet mit hjerte. Det var befriende, at møde ligesindede og tale om livet uden børn, om sorgen, ensomheden, meningsløsheden og ikke mindst blive bekræftet i, at jeg er ok, selv om jeg ikke har fået børn. Jeg har også noget at bidrage med. Jeg følte mig set og hørt for første gang i meget lang tid. Det har også givet mig en større tro på, at turde tale om det der er svært og sårbart.” Charlotte 

Rammer & indhold

I min bagage har jeg 20 års erfaring i at skabe gode, inspirerende og trygge rammer for dialog, både for den enkelte, som for grupper. Jeg henter inspiration fra mine mange år som personaleleder, men også min erfaring som mentor, hvor rollen er en kombination af coaching og egen erfaring.

Jeg tilbyder at skabe et trygt rum for mødet med ligesindede. Et rum, hvor du kan dele din barnløse historie og erfaringer fra rejsen og et rum, hvor vi kan tale om alt fra tab, håb, skam, familie, venner, fremtiden og lade os inspirere af hinanden til et liv med mening og fylde.

Jeg har på egen krop og sind erfaret den barnløse rejse og har de sidste par år tilegnet mig stor viden indenfor området. Dertil ligger jeg 20 års erfaring med ledelse, mentor-arbejde og coaching.

Her et udpluk af mulige udfordringer og overvejelser, der kan møde den ufrivillig barnløse.

  • Kan man skabe sig et eftermæle uden børn?
  • Er det skamfuldt ikke at kunne få børn, og mister man status af ikke at kunne få børn?
  • “Vi er sat i verden for at forplante os” og “børn er meningen med livet”. Hvad gør disse udsagn ved den barnløse?
  • Hvilken betydning har det for os barnløse, at vi ikke naturligt “skifter” generation fra barn til voksen?
  • Er det okay at være jaloux og misundelig på sin omverden, når de andre får børn?
  • Barnløshed kan føre til social isolation. Er det okay?
  • Hvordan håndterer man det, når venner får børnebørn, og sorgen rammer igen?

VIL DU BOOKE EN TID? 

Brug kontaktformularen til forespørgsel om næste workshop, en individuel session eller et foredrag.

Ser frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen Abelone

6 + 1 =

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!