Jeg er gået på inspirations-jagt, for at forstå, hvad det gør ved os ikke at blive forældre og for at få indsigt i og blive inspireret til, hvordan livet kan gribes an når “meningen med livet” forsvinder. I dette interview besøger jeg internationalt certificeret Neurocoach Michael Kjærsgaard.

Hvad kan vi selv gøre og kan vi få hjælp, når livet går i hårknude? I dette interview besøger jeg internationalt certificeret Neurocoach Michael Kjærsgaard fra Dansk Center for Neurocoaching, for at høre, hvad neurocoaching kan bidrage med. Han indvier mig i neurocoaching og hvorfor sorgen er større hos nogle end andre og hvordan vi med simple teknikker, kan styre kemien i nervesystemet og dermed dine følelser…

Michael er blandt Danmarks førende specialister indenfor hjernens plasticitet, dvs. hvordan hjernen fysisk lærer og forandrer sig – og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe konkret og hurtig forandring i hjernen.

Lyt med!

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!