Et andet liv – en podcast om ufrivillig barnløshed

Vi er sat i verden for at forplante os. Hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er det et faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret? Jeg, Abelone Tholstrup Stein er selv indehaver af titlen permanent ufrivillig barnløs. Mit ønske er at få genereret viden på området og få sat fokus på, at der er et meningsfuldt liv uden egne børn. Jeg interviewer eksperter, professionelle, rollemodeller og måske dig? 

Du kan abonnere på podcasten ‘Et andet liv’ via Itunes eller tilgå episoderne her på hjemmesiden. 

“Jeg er i øvrigt gået i gang med at høre dine podcasts – og hold op, hvor er de gode! Der er så meget, jeg kan genkende fra de emner og problemstillinger, der bliver taget op, men samtidig får jeg også utroligt mange nye perspektiver og aha-oplevelser fra interview-personernes historie. …Og af en eller anden grund også en ro i kroppen, som jeg ikke kan forklare, men som er ubeskrivelig rar. Det har jeg ikke haft længe.” Carina 

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!