Om mig

Mentor, facilitator, foredragsholder og ildsjæl

I over 20 år har jeg arbejdet med ledelse og organisationer, med speciale i forandring – og udviklingsopgaver. Mit arbejde har ført mig vidt omkring i den private og den offentlige sektor. Samtlige steder har mit hjerte især banket for ‘den enkelte’ i forandringsprocessen.

  • Direktør & medstifter af Videnscentret Fertility Care

  • Stifter af den digitale platform ‘Et andet liv’

  • Afdelingsleder på Det Kongelige Teater

  • HR konsulent og projektleder TrygFonden Kystlivredning

  • Daglig leder på Kajakhotellet

  • Sekretariatsleder Learning Lab Denmark, DPU

  • Freelance instruktør OlymPeak Coaching

  • Projektleder Skolerne i Oure, Sport & Performing Arts

 

“Da jeg præsenterer dem for mine tal, får jeg at vide, at de ikke vil se mig, da mine tal er for lave, og at den eneste chance, jeg har for at blive gravid, er ved ægdonation.” Læs hele min barnløse historie..

 

“Abelone har selv været der og ved derfor, hvad det vil sige og hvor sårbart det er, når livets terninger, ikke falder ud til din fordel. Fælles for alle deltagere var nogle barske beretninger og den empati, forståelse, åbenhed, ro og tilgang, som Abelone bidrager med, er med til at alle føler sig trygge.” Charlotte

Det er mine mange år som personaleleder, coach, mentor, netværker, samt leder og facilitator af diverse processer og min egen erfaring som ufrivillig barnløs, jeg tager med mig ind i mit arbejde med at inspirere og motivere de ufrivilligt barnløse til at finde mening og vej i “Et andet liv”.

Jeg påbegyndte mine selvstudier af barnløshed i 2014. Studierne har siden hen fyldt mere og mere, for nu specifikt at omhandle permanet ufrivillig barnløshed og en undersøgelse af, hvad der er af tilgængelig viden og erfaring på området herhjemme og i udlandet.

2018 påbegyndte jeg interview af forskere og professionelle herhjemme. Jeg har blandt andet etableret kontakt og interviewet professor Lone Smidt fra Institut for Folkesundhedsvidenskab med speciale i infertilitet. Fra Statens Institut for Folkesundhed har jeg interviewet professor og antropolog Tine Tjørnhøj-Thomsen, som også har forsket i infertilitet og Yoon Frederiksen, psykolog fra Aarhus Universitet, som forsker i gruppesamtaler, som redskab under infertilitet. Alle tre støtter op om sagen og påpeger vigtigheden af en indsats på området.

Nogle af de forskere jeg har interviewet er med på min podcast ‘Et andet liv’. Find dem her

Helt afgørende for mit virke er, at jeg har mit hjerte med. Jeg brænder for at gøre en forskel for dem, hvor den asfalterede landevej er blevet skiftet ud med en anden vej, et andet spor. Hertil skal ligges en stor portion nysgerrighed på livets glæder og sorger, samt vores skævheder og kanter. 

Mit anker er mit hjem, min familie og naturen. Jeg kan ikke leve uden nydelse af landskaber, af alt fra naturens til de kulinariske. Jeg elsker sport og leg. Vigtigst af alt er kærligheden. – Til mig selv, min familie og nære venner. I 2013 mødte jeg Bjørn, som jeg i dag er gift med og er blevet bonusmor til hans nu teenager tvillinger. Sammen har vi det dejligste hjem og i vores øjne verdens sødeste og sjoveste hund.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!