Om mig

Mentor, facilitator, foredragsholder og ildsjæl

I over 20 år har jeg arbejdet med ledelse og organisationer, med speciale i forandring – og udviklingsopgaver. Mit arbejde har ført mig vidt omkring i den private og den offentlige sektor. Samtlige steder har mit hjerte især banket for ‘den enkelte’ i forandringsprocessen.

  • Direktør & medstifter af Videnscentret Fertility Care

  • Stifter af den digitale platform ‘Et andet liv’

  • Afdelingsleder på Det Kongelige Teater

  • HR konsulent og projektleder TrygFonden Kystlivredning

  • Daglig leder på Kajakhotellet

  • Sekretariatsleder Learning Lab Denmark, DPU

  • Freelance instruktør OlymPeak Coaching

  • Projektleder Skolerne i Oure, Sport & Performing Arts

 

“Da jeg præsenterer dem for mine tal, får jeg at vide, at de ikke vil se mig, da mine tal er for lave, og at den eneste chance, jeg har for at blive gravid, er ved ægdonation.” Læs hele min barnløse historie..

 

Vært på podcast om barnløshed hos Podimo.

Til podcasts platform Podimo har jeg eksklusivt lavet 7 episoder om barnløshed. Angrebet emnet fra mange vinkler, i ønsket om at sætte fokus på både alvor og glæde og måske enda punktere noget af frygten for et liv uden egne børn. Jeg er selv ret HEL, selvom jeg er indehaver af den noget uskønne titel ufrivillig barnLØS.

Lyt med når jeg interviewer tidligere jægersoldat og forfatter Thomas Rathsack om, hvorfor han ikke har fået børn. Hør Caroline M. Gullacksen Hvenegaard berette om adoption, når det bliver et smukt tilvalg efter flere års barske fertilitetsbehandlinger. Lyt med på en meget smuk og rå beretning, når jeg taler med psykolog, Søren Surlykke Fink, som kort forinden har mistet sit første barn til Spædbørnsdød. Hør tidligere solodanser og nu passioneret hundetræner Silja Schandorff Hunniversitetet v/ Silja Schandorffberette om livets tilfældigheder, der ikke bød på børn.

Vært på podcast om sorg

Til Landsforeningen Forældre & Sorg har jeg lavet 12 episoder om at miste et barn. Jeg har sagt ja til opgaven bl.a. fordi, det gav mig en mulighed for at dykke mere ned i emnet sorg og gå på opdagelse i de mange aspekter af det at miste. Hvad end det du mister er et levende barn, eller drømmen om et barn, så er der sorg og et tab. Lyt med og lær din egen sorg bedre at kende. Som hospitalspræst Christian Busch i interviews med ham fortæller. “Sorgen er lige så individuelt som et fingeraftryk”. Lyt med via Itunes eller Landsforeningens hjemmeside.