Om mig

I 20 år har jeg arbejdet med ledelse og organisationer, med speciale i forandring – og udviklingsopgaver. Mit arbejde har ført mig vidt omkring i den private og den offentlige sektor. Samtlige steder har mit hjerte især banket for medarbejderen i forandringsprocessen.

 

  • Afdelingsleder på Det Kongelige Teater

  • HR konsulent og projektleder TrygFonden Kystlivredning

  • Daglig leder på Kajakhotellet

  • Sekretariatsleder Learning Lab Denmark, DPU

  • Freelance instruktør OlymPeak Coaching

  • Projektleder Skolerne i Oure, Sport & Performing Arts

 

“Da jeg præsenterer dem for mine tal, får jeg at vide, at de ikke vil se mig, da mine tal er for lave, og at den eneste chance, jeg har for at blive gravid, er ved ægdonation.” Læs hele min barnløse historie..

 

“Abelone har selv været der og ved derfor, hvad det vil sige og hvor sårbart det er, når livets terninger, ikke falder ud til din fordel. Fælles for alle deltagere var nogle barske beretninger og den empati, forståelse, åbenhed, ro og tilgang, som Abelone bidrager med, er med til at alle føler sig trygge.” Charlotte

Det er mine mange år som personaleleder, coach, mentor, netværker, samt leder og fascilitator af diverse processer og min egen erfaring som ufrivillig barnløs, jeg tager med mig ind i mit arbejde med at inspirere og motivere de ufrivillig barnløse til at finde mening og vej i “Et andet liv”.

Dit sidste års tid har jeg tilegnet mig stor viden om de ufrivilligt barnløse, gennem flere bøger, artikler og interviews. Jeg har blandt andet interviewet professor Lone Smidt fra Institut for Folkesundhedsvidenskab med speciale i infertilitet. Samt Yoon Frederiksen, forsker og psykolog fra Aarhus Universitet, som forsker i infertilitet og samtale i grupper, som redskab. Begge støtter op om sagen og påpeger vigtigheden af en indsats på området.

Dette krydret med min nysgerrighed på livets glæder og sorger, samt vores skævheder og kanter. – Hvad end det kommer til udtryk i humor, kunst eller personlighed.

Jeg kan ikke leve uden nydelse af landskaber, af alt fra naturens til de kulinariske. Jeg elsker sport og leg, både på gruset, i vandet, på græsset og på sidelinjen. Vigtigst af alt er kærligheden. – Til mig selv, min familie og nære venner.

I 2013 mødte jeg Bjørn, som jeg i dag er gift med og er blevet bonusmor til hans nu teenager tvillinger. Sammen har vi det dejligste hjem og i vores øjne verdens sødeste og sjoveste hund.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!