Jeg er ikke barn-løs, jeg er hel! 

“Jeg ville ikke nøjes med et liv på bænken, kiggende ind på dem med børn. Jeg ville ikke nøjes med et liv, hvor den ultimative kærlighed, kun er den der kan opleves mellem forældre og børn og jeg ville ikke leve resten af livet tung af sorg og med en lænke af bitterhed om min fod.”

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her.

 

Mit navn er Abelone, og jeg har den noget uskønne titel permanent ufrivillig barnløs.

Barnløsheden er mit livsvilkår. Det er ikke min identitet. Jeg er ikke løs. Jeg er HEL!

Jeg har arbejdet med ufrivillig barnløshed siden 2018, hvor jeg stiftede Et andet liv og i 2020 Videnscentret Fertility Care.

Jeg har taget ufrivillig barnløshed på mine skuldre, både af nød og provokation, men også drevet af nysgerrighed og en masse vilje til at ændre forestillingen om og billede af livet uden egne børn.

Det er nu blevet 2022 og jeg er parat til at give slip på arbejdet med barnløshed og ‘Et andet liv’, så det kan få sit eget liv og jeg mit (bloggen her består og det samme gør podcasten).

Mit livsvilkår, et liv uden egne børn, har bundfældet sig i krop og sjæl.

Til at hjælpe denne sidste episode på vej, har jeg valgt at lade mig interviewe af Runa Egeskov. Runa er en dygtig coach, god veninde, tidligere kollega i Videnscentret Fertility Care og ligeledes barnløs. Derudover er Runa et meget kærligt og nysgerrigt menneske. En generøs kvinde med let til både grin og tåre, hvilket gør det dejligt befriende at være i hendes selskab.

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: