Jeg møder mange dygtige, dedikerede og engagerede mennesker på min vej. Birgitte Horsten sekretariatschef for Landsforeningen Spædbørnsdød er én af dem. Hun har noget på hjertet og hun deler ud af det, i episoden her, men også i hendes daglige virke, hvor hun er med til at hjælpe familier, som har oplevet tab af spædbarn.

Mange permanent ufrivilligt barnløse kan have aborter eller tab af spædbørn med sig, hvorfor samarbejdet med Landsforeningen Spædbørnsdød er af stor betydning. Ydermere er sorgbearbejdelse et afgørende fundament for både ‘Et andet liv’ og landsforeningen, hvorfor vi i denne episode taler om emnet.

Hvad er sorg for en størrelse og hvordan kan du rumme den? Vi taler om at finde vej og om, at det meningsløse ikke skal blive betydningsløst. Sorg er ikke reserveret dem, der har mistet et levende væsen, eller dem med mange års samliv. Sorg er for alle og er ikke mindre betydningsfuldt eller vigtigt fordi barnet slet ikke blev, eller kun meget lille…

Birgitte bidrager med ekspertviden og gør det med stor indfølelse og respekt. Lyt med og lær din egen sorg bedre at kende. Lyt med og hør, hvad der skal til for at komme videre i livet med sorg ved din side.

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!