I mange år havde Susanne oplevelsen af at leve to spor i hendes liv. Det ene spor handlede om at blive mor, det andet spor, som primært var repræsenteret af arbejde, var tidsfordriv, indtil børnene kom. Lyt med når Susanne fortæller om, hvordan hun fandt vej, forenede de to spor til en ny plan A, da børnene ikke kom. Et essentielt spørgsmål for hende blev, “hvem er jeg og hvad vil jeg?”.

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her. 

Drømmen var 4 børn og et liv som hjemmegående husmor med børnenes liv, som omdrejningspunktet. Børnene kom aldrig. Lyt med når jeg taler med Susanne, om hendes 10 årige kamp for at realisere det hun følte, at hun var blevet sat i verden for, nemlig at blive mor. Hør om, hvorfor hun og hendes mand valgte fertilitetsbehandling fra og om deres modige rituelle handling for at lukke kapitel børn ned og dermed komme videre.

Susanne beretter om, hvad der fylder hendes liv i dag og hvad der har været vigtigt for hende for at finde fodfæste og retning uden børn. Hør hende fortælle om mødet med Jody Day og hendes organisation Gateway Woman og værdien af mødet med ligesindende. Susanne fortæller også om gensidig respekt for grænser i forholdet, når barnet ikke kommer. 

I dag ønsker Susanne at hjælpe andre, tage dem ved hånden og vise vej, når det er barskt, ensomt og råt og håbet svært at finde. Hun ved, at der er en vej videre. Hun har gået vejen og går den stadig. 

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: