Hvordan siger man stop til flere fertilitetsbehandlinger? Hvornår er nok nok og hvordan ser vejen ud, når et afgørende livsformål falder bort. Hvad skal der til for at komme videre i livet, når forventningen om samliv er et fælles barn – og det ikke lykkes?

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her. 

Hør Sisse på 44 år fortælle om fertilitetsbehandlinger, fra den spæde og på mange måder spændende start, til den rå og barske realitet, når fertilitetsbehandlinger atter ikke lykkes og i Sisses tilfælde ender på dramatisk og livstruende vis med en indlæggelse, hvor hendes liv er på spil.

Det er nu 5 år siden, at Sisse og hendes mand David sagde farvel til flere fertilitetsbehandlinger og  dermed vejen til forældreskab. Hør Sisse fortælle om, hvilke skridt de tog og hvilken uvurderlig hjælp og redskaber de fik undervejs. Hør hende berette om livet uden børn og om at være nået dertil, hvor en mirakuløs graviditet ikke er ønsketænkning.

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: