LYT MED

Der er mange historier bag barnløshed. Personlige og ofte stærke beretninger, som har brug for at blive fortalt og delt, så folk kan få øjnene op for de udfordringer, der er forbundet med fertilitetsbehandling.

I foråret kontaktede Sylvia Katharine Engel mig. Hun ville gerne dele hendes historie og kamp for at blive mor. Med til Sylvias historie hører, at hun samtidig med fertilitetsbehandling får en alvorlig tarmsygdom, som hun ligeledes må kæmpe om anerkendelse og respekt for.

Lyt med her på Sylvia og hendes mand Lars’ historie, eller via Itunes.

Hør en beretning om at være afhængig af et hospitaletsystem, som Sylvia på modig vis udfordrer, fordi hun ikke føler, at hun passer ind. Hendes fortælling handler også om oplevelsen af ikke at blive set, anerkendt og hjulpet. Hun tager derfor sagen i egen hånd.

Lyt med på en meget ærlig beretning om at tro på egen fornemmelser, kæmpe videre og sige fra trods store smerter. Sylvia går sin egen vej med håb og vilje, som afgørende følgesvende undervejs.

Bonusinfo: Sylvia er blevet gravid og med mandens sæd, hvilket ellers undervejs så usandsynligt ud. Episoden handler om processen og ikke om at lykkes med graviditeten.

Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.