Hvad mon fertilitetslægen tænker og føler…?

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her.

I mange beretninger om fertilitetsbehandling fremstår lægen, som uinteresseret i patientens psykiske velbefindende. Sandheden er heldigvis langt mere nuanceret.
 
Min holdning er, at der skal ændringer til på det psykosociale område indenfor fertilitetsbehandling. Ændringer der kræver, at vi står sammen. Både på tværs af faggrænser, men også os individer imellem. Vi må få øjnene op for at betræde nye græsgange og ruske op i paradigmer i ønsket om en fremtid, hvor det psykosociale felt har en naturlig plads under fertilitetsbehandling og efterfølgende – barn eller ej.

Blandt andet derfor har jeg rakt ud efter fertilitetslæge og tidligere mangeårig klinikchef på Stork Klinik i København Katrine Haahr, til en samtale om fertilitetsbehandlingens mange udfordringer, om kulturen, udviklingen og hvad der skal til for at skabe forandring.

Lyt med og hør, hvad Katrines hjerte banker for, hør hende berette om hendes erfaringer og hvad hun tror der skal til for at sikre, at der undervejs i fertilitetsbehandlingen og efterfølgende er øje for et meningsfuldt liv for den enkelte.

Lyt med her! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: