For ét år siden stoppede Sofie sin fertilitetsbehandling, eller retter sagt fertilitetslægen sagde til hende, “Vi kan ikke gøre mere”. Fem års kamp i fertilitetsbehandling for at blive mor endte her. 

Jeg møder Sofie i hendes kolonihavehus, her et år efter, at hun har måtte lukke et stort kapitel i sit liv. Et kapitel, som Sofie aldrig havde forestillet sig skulle blive hendes, ej hellere det nye, som hun har taget hul på. 

Lyt med og hør Sofie åbenhjertigt, råt og med latteren i behold fortælle om året, der er gået efter beskeden om, at hun ikke skulle blive mor. Et år som har budt på både lettelse og dyb smerte. Hun beretter om venskaber, der er blevet udfordret, om ensomhed, sorg og om at begynde at tro på noget større. Hun fortæller om kolonihavehusets værdi, nye relationer, fælleskaber og ikke mindst om en stor kærlighed til hunden Berta, hvis tilstedeværelse hun tilskriver afgørende betydning for, at hun i dag kan tale om lykke i sit liv.

Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!