Josephine traf sidste år, sammen med sin mand, beslutningen om, at de ikke skulle blive forældre. Josephine lider af endometriose, en sygdom i livmoderen, hvilket er årsagen til, at hun og hendes mand nu kan kalde sig permanent ufrivilligt barnløse. 

Josephine fortæller om, hvordan det er at have købt hus på landet netop for at få plads til børn. Hun beretter om udfordringen ved at stå ved siden af samfundets rammer og fælleskaber, som for de fleste er bygget op om børnefamilier. Historien til trods har Josephine både modigt og tappert mødt sine livsvilkår. En nøgle for hende er at række ud efter livets mange muligheder, som er tilgængelige netop fordi, der ikke er nogen forpligtelser med børn. 

Lyt med på vores samtale om at gribe fat i livet og dets muligheder (& udfordringer), når det er sværest. I mine øjne er Josephine en værdig rollemodel.

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.


Her et lille kig ind på vores optagelse til denne episode.

En stemme til de barnløse

Vil du være med til at give de permanent ufrivillig barnløse en stemme? Modtag emails når der er nye podcasts, indlæg, arrangementer og særlige tilbud.

You have Successfully Subscribed!