Når tilfældigheder og omstændigheder er årsag til barnløshed. 

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her. 

Mette skulle blive 38 år førend hun fandt den mand hun ville skabe en familie med og få et barn med. Hun fortæller åbent og ærligt om, hvordan barndom, ungdom og det tidlige voksenliv har spillet ind på, at hun først i slut 30’erne fik modnet ønsket om at blive mor. Herefter skulle en tidlig overgangsalder sætte en brat stopper for det, som havde været længe undervejs.

Sorgen og tabet bliver ikke mindre af den sene modning og ej hellere accepten. Lyt med på min og Mettes samtale, om livets tilfældigheder og omstændigheders indflydelse på muligheden for at blive mor. Hør Mette fortælle om, hvorfor familie vægter højere end muligheden for at blive mor på egen hånd og om, hvorfor hun ikke kunne vælge ægdonation.

Intentionen med vores samtale var at tale om at være ufrivilligt barnløs i en familie med bonusbørn. Det nåede vi slet ikke, for der var meget andet på hjertet. Samtalen om bonusbørn, må I have til gode. 

Lyt med! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: