“Når jeg lytter til episoden, lyder der som om jeg har haft en super let proces… og det er ikke helt sandt… Jeg har godt nok være ked af det og ængstelig og følt mig fortabt, og været rigtig ked af at være alene…” 

Ovenfor direkte link til lytning af episoden via Podimo. Vil du lytte via andre platforme? Find links nederst på siden her.

Sådan skrev Anne Sofie Hansen til mig efter, at hun havde lyttet denne optagelse igennem. Dermed repræsenterer Anne Sofie meget godt, hvad mange går igennem, nemlig følelser som afspejler hele spektret af op – og nedture. Glæde og frustration. Dyb sorg og indsigt. Ensomhed og fælleskab. Nuancerne og farverne bliver tegnet op, når livets alvor kommer tæt på. Fertilitetsrejsen er ikke sort og hvid, selvom vores fælles fortællinger gerne vil gøre livet uden barnet i favnen til en sort affære. 

Selv repræsentere Anne Sofie en stærk og selvstændig kvinde, som i en alder af 35 år efter et endt forhold undersøger, hvad der skal til, hvis hun skal blive mor på egen hånd. Resultatet af undersøgelsen viser en meget lav æggereserve, hvorfor hun nærmest føler sig tvunget ud i at vælge solomor vejen, hvis hun vil være mor. Her to år efter er graviditeten ikke ankommet, til gengæld er hun blevet klogere på sig selv og livet og frygter ikke mere et liv foran hende, hvis barnet ikke kommer.

Lyt med på en inspirerende rejse om at gå solomor vejen. Lyt med på Anne Sofies  overvejelser, der er forbundet med at gå vejen alene, men også om Anne Sofies etiske overvejelser knyttet til dobbelt donation, da hun når dertil. En afgørende ledetråd for Anne Sofie har været accept. Lyt med og hør hvad der ligger bag…

Lyt med her! Med håb om – at også denne samtale vil kunne inspirere til et meningsfuldt liv.

Du kan lytte til podcasten ‘Et andet liv’ gennem din favorit “lytte-platform”. Direkte links nedenfor: